Dit podium heeft een frontbreedte van 10 meter en is 7 meter diep.
Totaal beschikbare vloeroppervlakte 65 m2.

 
Geheel vlakke vloer met afgeronde voorzijde:
De aan de frontzijde ronde podiumvloer is op lokatie 1.25 meter boven het straatniveau en is 10 meter breed en 7 meter diep. De podiumluifel is ca 5 meter boven de straat. Door een dubbele deur is het podium is ook via de achterzijde bereikbaar. De zwarte podiumrok langs de voorzijde zorgt voor de afwerking.

Verblijfsruimte
De verblijfsruimte met vloerbedekking heeft een vast aangebrachte wandtafel, stoelen, pas-, kap- en make-up spiegels. Via een aparte deur en trap aan de achterzijde is deze ruimte te betreden.
 

Overige faciliteiten

Aggregaat
Deze podiumtrailer is voorzien van een aggregaat met een vermogen van 36 kVA zodat het geheel onafhankelijk opgesteld en gebruikt kan worden. Op het podium zijn 2 x 380V 32Amp 5 polig contactdozen aangebracht alsmede heeft u de beschikking over 4 x 220V 16 Amp.
 
Side wings
Voor de geluidsboxen hebben we sidewings van trussmateriaal beschikbaar, welke aansluiten bij de podiumtrailer. Afmeting 3x3x5 meter lxbxh.

Line-array
Met onze prolyte torens van 6 meter hoogte en de elektrische takels kunnen we de hangende geluidsystemen op locatie “vliegen”, de maximale belasting is 500 kg per toren.